ORLANDI, STEFANO
ORLANDI, STEFANO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE TEORICHE E APPLICATE
The association between hypoalbuminemia and risk of death due to cancer and vascular disease in individuals aged 65 years and older: findings from the prospective Moli-sani cohort study
2024-01-01 Di Castelnuovo, A.; Bonaccio, M.; Costanzo, S.; De Curtis, A.; Magnacca, S.; Persichillo, M.; Panzera, T.; Bracone, F.; Pignatelli, P.; Carnevale, R.; Cerletti, C.; Donati, M. B.; de Gaetano, G.; Iacoviello, L.; Violi, F.; Bonanni, A.; Gialluisi, A.; Gianfagna, F.; Di Prospero, T.; Vermylen, J.; Pegoraro, R.; Spagnolo, A.; Assanelli, D.; Rago, L.; Olivieri, M.; Orlandi, S.; Esposito, S.; Ghulam, A.; Parisi, R.; Pepe, A.; Ruggiero, E.; Sharma, S.; Civitillo, C.; Cretella, A.; Noro, F.; Di Costanzo, G.; Franciosa, S.; Morelli, M.
Ultra-processed food consumption is associated with the acceleration of biological aging in the Moli-sani Study
2024-01-01 Esposito, S.; Gialluisi, A.; Di Castelnuovo, A.; Costanzo, S.; Pepe, A.; Ruggiero, E.; De Curtis, A.; Persichillo, M.; Cerletti, C.; Donati, M. B.; de Gaetano, G.; Iacoviello, L.; Bonaccio, M.; Bonanni, A.; Gianfagna, F.; Di Prospero, T.; Vermylen, J.; Pegoraro, R.; Spagnolo, A.; Assanelli, D.; Rago, L.; Olivieri, M.; Orlandi, S.; Panzera, T.; Ghulam, A.; Parisi, R.; Sharma, S.; Civitillo, C.; Cretella, A.; Magnacca, S.; Noro, F.; Bracone, F.; Di Costanzo, G.; Franciosa, S.; Morelli, M.
| Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
|---|---|---|---|
| The association between hypoalbuminemia and risk of death due to cancer and vascular disease in individuals aged 65 years and older: findings from the prospective Moli-sani cohort study | 1-gen-2024 | Di Castelnuovo, A.; Bonaccio, M.; Costanzo, S.; De Curtis, A.; Magnacca, S.; Persichillo, M.; Panzera, T.; Bracone, F.; Pignatelli, P.; Carnevale, R.; Cerletti, C.; Donati, M. B.; de Gaetano, G.; Iacoviello, L.; Violi, F.; Bonanni, A.; Gialluisi, A.; Gianfagna, F.; Di Prospero, T.; Vermylen, J.; Pegoraro, R.; Spagnolo, A.; Assanelli, D.; Rago, L.; Olivieri, M.; Orlandi, S.; Esposito, S.; Ghulam, A.; Parisi, R.; Pepe, A.; Ruggiero, E.; Sharma, S.; Civitillo, C.; Cretella, A.; Noro, F.; Di Costanzo, G.; Franciosa, S.; Morelli, M. | |
| Ultra-processed food consumption is associated with the acceleration of biological aging in the Moli-sani Study | 1-gen-2024 | Esposito, S.; Gialluisi, A.; Di Castelnuovo, A.; Costanzo, S.; Pepe, A.; Ruggiero, E.; De Curtis, A.; Persichillo, M.; Cerletti, C.; Donati, M. B.; de Gaetano, G.; Iacoviello, L.; Bonaccio, M.; Bonanni, A.; Gianfagna, F.; Di Prospero, T.; Vermylen, J.; Pegoraro, R.; Spagnolo, A.; Assanelli, D.; Rago, L.; Olivieri, M.; Orlandi, S.; Panzera, T.; Ghulam, A.; Parisi, R.; Sharma, S.; Civitillo, C.; Cretella, A.; Magnacca, S.; Noro, F.; Bracone, F.; Di Costanzo, G.; Franciosa, S.; Morelli, M. |